Μανταζή Κυριακή

Ονομάζομαι Μανταζή Κυριακή και είμαι απόφοιτη του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Επίσης έχω πτυχίο στην Αγγλική γλώσσα του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου σε επίπεδο PROFICIENCY καθώς και στη Γερμανική γλώσσα του Πανεπιστημίου GOETHE σε επίπεδο ZERTIFIKAT.

Όσο αφορά τον τομέα της παιδαγωγικής έχω παρακολουθήσει σεμινάρια, θεωρητικά και βιωματικά, που αφορούν το θέατρο, το παιδικό βιβλίο, τις τέχνες αλλά και τα μαθηματικά στην προσχολική αγωγή με στόχο να διευρύνω κάθε φορά επιστημονικά τις γνώσεις μου.

Αρχή μου και σκοπός μου είναι κάθε φορά να δημιουργώ ένα ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον προσαρμοσμένο στην εκάστοτε ηλικία, πάντα με κατάλληλα ερεθίσματα και δράσεις όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να μάθουν απ’ τη δική τους προσπάθεια αναδεικνύοντας τα προσωπικά τους ταλέντα.

Στόχος μου είναι να συμβάλω στην αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη κάθε παιδιού ξεχωριστά, στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους αλλά και στην εξέλιξή τους σε μια υγιή προσωπικότητα η οποία θα είναι κινητήριος δύναμη για το μέλλον τους.