Μαρία Μωραΐτη

Ονομάζομαι Μαρία Μωραΐτη.

Με αφετηρία την πολυετή μου ενασχόληση στην προσχολική αγωγή και την αγάπη μου για το παιδί, δημιούργησα ένα καινούριο χώρο προσχολικής εκπαίδευσης.Εγώ και οι συνεργάτες μου, δημιουργήσαμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας μαθητές, βασισμένο στη σύγχρονη προσχολική παιδαγωγική, σε σύνδεση πάντα, με το περιβάλλον και τη φύση γύρω μας.

Μανταζή Κυριακή

Ονομάζομαι Μανταζή Κυριακή και είμαι απόφοιτη του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών.
Επίσης έχω πτυχίο στην Αγγλική γλώσσα του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου σε επίπεδο PROFICIENCY καθώς και στη Γερμανική γλώσσα του Πανεπιστημίου GOETHE σε επίπεδο ZERTIFIKAT.

 

Μαρία – Ελένη Κουκάκη

Ονομάζομαι Μαρία – Ελένη Κουκάκη είμαι απόφοιτη ΙΕΚ Προσχολικής Αγωγής Δημιουργίας και Έκφρασης με πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π της ειδικότητας αυτής.
Παράλληλα έχω δίπλωμα κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού. Όσον αφορά τον τομέα των ξένων γλωσσών έχω πτυχίο επιπέδου LOWER της Αγγλικής γλώσσας.

Ρεβέκκα Σιμώνη

Ονομάζομαι Ρεβέκκα Σιμώνη και είμαι η υπεύθυνη σίτισης  του παιδικού σταθμού. Είμαι κάτοχος  πιστοποίησης του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) με τίτλο «Βασικές Αρχές Στην Υγιεινή Και Ασφάλεια Των Τροφίμων».
Στόχος μου είναι να δημιουργώ γευστικά γεύματα για τη σωστή και υγιεινή διατροφή των παιδιών, σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις της Παιδιάτρου.

 

 

Μαίρη Χαραλαμπίδου

Ονομάζομαι Μαίρη Χαραλαμπίδου και είμαι απόφοιτη ΙΕΚ Προσχολικής Αγωγής Δημιουργίας και Έκφρασης με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ.

Επίσης είμαι αυτοδίδακτη στις παιδικές τοιχογραφίες.

Στα ¨ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ¨ με πολλή αγάπη και μεράκι δημιούργησα όλες τις τοιχογραφίες εσωτερικά και εξωτερικά του σταθμού!