Μαρία Μωραΐτη

Ονομάζομαι Μαρία Μωραΐτη.

Με αφετηρία την πολυετή μου ενασχόληση στην προσχολική αγωγή και την αγάπη μου για το παιδί, δημιούργησα ένα καινούριο χώρο προσχολικής εκπαίδευσης.Εγώ και οι συνεργάτες μου, δημιουργήσαμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας μαθητές, βασισμένο στη σύγχρονη προσχολική παιδαγωγική, σε σύνδεση πάντα, με το περιβάλλον και τη φύση γύρω μας.

Μανταζή Κυριακή

Ονομάζομαι Μανταζή Κυριακή και είμαι απόφοιτη του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών.
Επίσης έχω πτυχίο στην Αγγλική γλώσσα του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου σε επίπεδο PROFICIENCY καθώς και στη Γερμανική γλώσσα του Πανεπιστημίου GOETHE σε επίπεδο ZERTIFIKAT.

 

Μαρία – Ελένη Κουκάκη

Ονομάζομαι Μαρία – Ελένη Κουκάκη είμαι απόφοιτη ΙΕΚ Προσχολικής Αγωγής Δημιουργίας και Έκφρασης με πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π της ειδικότητας αυτής.
Παράλληλα έχω δίπλωμα κλασικού μπαλέτου και μοντέρνου χορού. Όσον αφορά τον τομέα των ξένων γλωσσών έχω πτυχίο επιπέδου LOWER της Αγγλικής γλώσσας.

Ρεβέκκα Σιμώνη

Ονομάζομαι Ρεβέκκα Σιμώνη και είμαι η υπεύθυνη σίτισης  του παιδικού σταθμού. Είμαι κάτοχος  πιστοποίησης του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) με τίτλο «Βασικές Αρχές Στην Υγιεινή Και Ασφάλεια Των Τροφίμων».
Στόχος μου είναι να δημιουργώ γευστικά γεύματα για τη σωστή και υγιεινή διατροφή των παιδιών, σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις της Παιδιάτρου.

 

 

Καλατζόγλου Ιωάννα

Ονομάζομαι Καλατζόγλου Ιωάννα και είμαι απόφοιτη του δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτησης Κορυδαλλού στο πρόγραμμα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης στην ειδικότητα Βοηθός βρεφονηπιοκόμων με Πιστοποίηση του Εοππεπ.

Παράλληλα έχω παρακολουθήσει συνέδρια και σύγχρονα θέματα παιδαγωγικής ,ψυχοπαιδαγωγικής και παιδιατρικής αγωγής.

Ασημομύτη Γεωργία

Ονομάζομαι Ασημομύτη Γεωργία , είμαι απόφοιτη του ΙΕΚ κερατσινίου στην ειδικότητα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων με πιστοποίηση του Εοππεπ. Όσο αφορά τις ξένες γλώσσες έχω πτυχίο επιπέδου Lower της αγγλικής γλώσσας.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια θεματικά , βιωματικά με σκοπό την σωστή διδασκαλία και την απαραίτητη γνώση ενός παιδαγωγού, οπού ποτέ δεν θα σταματήσει να εμπλουτίζεται.

Γιαννούλη Γεωργία

Ονομάζομαι Γιαννούλη Γεωργία είμαι απόφοιτη ΙΕΚ Προσχολικής Αγωγής Δημιουργίας και Έκφρασης. Όσο αναφορά τις ξένες γλώσσες διαθέτω Lower του Cambridge γγλικά) και το Delf 1 (γαλλικά). Εχω συμμετάσχει σε σεμινάριο εκμάθησης της Ιταλικής γλώσσας. Επίσης οι δεξιότητες μου στα εικαστικά είναι πολύ καλές

ΠΑΝΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ονομάζομαι Κυριακή Πανάρα , είμαι απόφοιτη ΙΕΚ βοηθός βρεφονηπιοκόμων με πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π της ειδικότητας αυτής. Επίσης κατέχω δίπλωμα της αγγλικής γλώσσας στο επίπεδο του Lower.Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με θέματα που αφορούν τα παιδιά, όπως το θέατρο, τη μουσική και τις πρώτες βοήθειες.

ΚΟΤΖΑΜΗΤΕΛΟΥ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ονομάζομαι Κοτζαμητέλου Δέσποινα και είμαι απόφοιτη της Επαγγελματικής Σχολής ΟΑΕΔ της ειδικότητας Βοηθών Γενικής Βρεφονηπιοκομίας. Επίσης έχω πιστοποιητικό παρακολούθησης στο ΣΤ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής.

Σκοπός μου είναι να προσφέρω σε κάθε παιδί το δικό του χώρο και χρόνο με αποτέλεσμα να δημιουργήσει γερά θεμέλια για την μετέπειτα εξέλιξή του.

ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ-ΒΡΑΧΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Ονομάζομαι Θεοδώρα Μαντζώρου – Βραχάλη, είμαι απόφοιτη ΙΕΚ της ειδικότητας βοηθός Βρεφονηπιοκόμων και στην πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έχω αξιολογηθεί με άριστα. Επιπλέον εχω πτυχίο LOWER της αγγλικής γλώσσας, πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ και μερικές διακρίσεις στον στίβο.

Μαίρη Χαραλαμπίδου

Ονομάζομαι Μαίρη Χαραλαμπίδου και είμαι απόφοιτη ΙΕΚ Προσχολικής Αγωγής Δημιουργίας και Έκφρασης με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ.

Επίσης είμαι αυτοδίδακτη στις παιδικές τοιχογραφίες.

Στα ¨ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ¨ με πολλή αγάπη και μεράκι δημιούργησα όλες τις τοιχογραφίες εσωτερικά και εξωτερικά του σταθμού!